Jonna

Välkommen till min blogg!
Jonna heter jag som du har säkert räknat ut. Här kommer jag skriva om både ditten och datten vad som händer i mitt liv här och nu. Vill du följa med mig är du hjärtligt välkommen!

 Shoppa

2017-07-08
Idag shoppade jag ordentligt. Egentligen var det inte meningen. För jag skulle egentligen bara handla en present till min otroligt snälla och roliga mormor som fyller år om några dagar. Men jag visste inte riktigt vad jag skulle köpa till henne. För hon är verkligen värd något fint. Så jag tog mig till Nordstan tänkte att jag var ju tvungen att börja någonstans.
Där finns ju alla fall ett stort urval av butiker. Gick in på Åhléns för att strosa runt lite och få inspiration. Jag vet ju att mormor älskar att måla. Tänkte att jag kanske kunde hitta något till henne där. Mycket riktigt hittade jag en underbar bok om Monet, som också målade i samma stil som mormor gör. Så den presenten kommer hon bli glad för.
Därefter så gick jag bort till smycken och smink som är några av mina stora passioner i mitt liv. Hitta ett ur snyggt halsband i silver som passar bra mot min solbränna. Och jag fick dessutom tag ett snyggt lipgloss som är perfekt färg till kjolen som jag hittade på Åhléns. Snacka om att göra fynd! Det är inte bara mormor som blir glad, utan jag också.

Festen

2017-06-25
Wow vilken fest jag var på igår. Det var mycket dans till härliga beat, go mat och massor av goa drinkar som jag testade. Men framför allt så träffade jag han med stor H, tror jag. Jag höll på drunkna i hans azurblåa ögon. Vi kan kalla honom Mr X, för jag vet inte riktigt vart det leder än, hihi.

Vem vet det kanske är mannen i mitt liv. Det får framtiden utvisa. Jag har i och för sig inte varit på jakt efter någon kille. För jag tycker att jag har det bra som jag har det just nu i livet och vill inte krångla till det med en kille.
Mr X fick mig glömma alla mina löften till mig själv att inte bryr mig om killar. Han bjöd upp mig till en dans, och det var som att komma hem. Hans armar låg omkring mig och jag kände mig såg trygg. I den stunden var jag förlorad.

Att Mr X uppträdde som en gentleman gjorde inte saken sämre. Han följde mig hem, sakta genom stan promenerade vi. Jag fick låna hans kavaj och han höll mig i min hand. Så himla romantiskt! När vi väl var framme vid min port. Gav han mig en lite kyss på kinden och sa att vi måste ses snart igen. Snacka om att jag drömde härliga drömmar sen!

Irriterad

2017-06-18
Igår blev jag verkligen irriterad på min bästa kompis, Suss. Det var nämligen så att hon försökte fixa en blind dejt till mig. Men som jag sa till henne att jag är INTE intresserad av träffa någon kille. För mitt liv är ju faktiskt bra. Jag kan komma och gå som jag vill. Träffa vem jag vill. Se ut som jag vill. Och massa annat som bara jag vill!
Men Suss sa att det var dags för mig att ha en kille som kunde ta hand om mig. Som jag sa till henne att jag kan ta hand om mig själv alldeles utmärkt. Vi till och med grälade en stund och jag var mycket arg och besviken på henna att hon är ingen RÄTT att lägga i sitt mitt liv.
Efter ett tag så lugnade vi ner oss och jag fick förklarat för henna att jag inte vill ha någon dejt i sommar i alla fall. Suss nöjde sig med det! Jag vet att hon menar väl. Hon vill gärna ha det som hon har det. En underbar kille som gör allt för henne och vill att hon ska ha det bra.
Jag sa till henne att jag var tacksam för hennes omtanke och förstod vad hon ville. Men jag vill vara fri att leva mitt liv ett tag till!